Ege Postası
Geri

İlçe Başkanı Susmuş'tan korsan toplantıya tepki!

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve yönetimi, mahallelerde bazı partililer tarafından “alternatif toplantı” düzenlendiği şikayeti gelmesi üzerine harekete geçti. Düzenlenen bu toplantıların korsan olduğunu belirten Susmuş, üyelere mesaj göndererek, toplantılara katılmamalarını istedi. Öte yadan Susmuş bu toplantıların disiplin suçu olduğunu da hatırlattı. 'İzinsiz yapanlar hakkında disiplin süreci başlatırım’
İlçe Başkanı Susmuş'tan korsan toplantıya tepki!
Haberler / Yerel Politika
27 Şubat 2020 Perşembe 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı İlçe Kongresinde, Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın İzmir İl eski Başkanı ve eski Milletvekili Selçuk Ayhan’ı desteklemesine rağmen seçimi kazanan İlçe Başkanı Pınar Susmuş son günlerde ilçe başkanlığının pasifize edilerek yapılan “Alternatif Toplantılara” ateş püskürdü. 

Susmuş üyeleri uyarırken, “Bu tür toplantıları yapmaya devam edenler hakkında gerekli disiplin süreci başlatılacaktır” diye mesaj gönderdi.

Başkan Susmuş mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İlçe başkanlığımızın mahalle ziyaretleri başlamış olup mahalle örgütlenme çalışmalarımız ilçe başkanlığımızca yürütülecektir. Ancak bir kısım partililer tarafından haberimiz ve onayımız olmadan parti üyelerine mesajlar çekilerek alternatif toplantılar düzenlendiği bilgisi gelmektedir. Parti tüzüğümüze ve disiplinine aykırı bu yetkisiz toplantı davetlerine partililerimizin itibar etmemesi ve katılmaması önemli duyurulurken, bu tür toplantıları yapmaya devam edenler hakkında gerekli disiplin sürecinin başlatılacağını da önemle bildiririz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası