Ege Postası
Geri

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yazıcı: Düğünleri yasa çevirmeyelim

Kahramanmaraş Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, en mutlu günlerden biri olan düğünlerin yas gününe dönüşmemesi için herkese görev düştüğünü belirtti. Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen...
İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yazıcı: Düğünleri yasa çevirmeyelim
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kahramanmaraş Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, en mutlu günlerden biri olan düğünlerin yas gününe dönüşmemesi için herkese görev düştüğünü belirtti.

Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen toplantıda köy muhtarlarına önemli uyarılarda bulunuldu. İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Yazıcı, yaz aylarında meydana gelen olaylarla ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

        Köylerde yapılan düğünlerde silah atılmasının önüne geçmek istediklerini anlatan Binbaşı Yazıcı, "En mutlu günlerimizde evlat acısı, kardeş acısı yaşamak çok zor. Bizlerin mutluluğu yada dikkatsizliği kimsenin hayatını karartmasın. Düğünlerle ilgili azami dikkat gerekiyor. Muhtarlarımız bizlerin gözü, kulağı, sesi. Bizler devletin güvenlik güçleri olarak ihtiyaç olunan noktada devreye gireceğiz." dedi.

        Özellikle anız yakılması ve ot yangınlarına da dikkat çeken Yazıcı, "Doğa sadece bizim yaşam alanımız değil. Bu yüzden doğadaki canlıları istediğimiz gibi yakıp yok edemeyiz. Topraklarımızın verimliliğini kendi ellerimizle yok etmememiz gerek. Köylerimizde anız yangını, kontrolsüz ot yangınına karşı teyakkuzda olalım.” ifadesini kullandı.

        Muhtarlar ise tek tek söz alarak köylerinde yaşadıkları sorunları paylaştı ve çözüm önerisi sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası