Ege Postası
Geri

İlk itiraz o iki isimden!

Başbakan, kabinede 10 değişiklik gerçekleştirdi.Yeni kabinede en dikkat çekici isimler İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ oldu. Son dönemde parti içi muhalif çıkışlarıyla dikkat çeken ve kulislerde istifa edebilecekleri iddia edilen İzmir Milletvekilleri Günay ve Kalkan sosyal medyadan yeni kabineyi eleştirdi.
İlk itiraz o iki isimden!
Haberler / Politika
26 Aralık 2013 Perşembe 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Başbakan Erdoğan yeni kabineyi açıkladı. Kabineye ilk itiraz AK Parti’nin İzmir Milletvekilleri Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay ve Erdal Kalkan’dan geldi.İkili Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamada İçişleri Bakanlığı’na getirilen Efkan Ala ismini eleştirdi.

Başbakan, kabinede 10 değişiklik gerçekleştirdi.Yeni kabinede en dikkat çekici isimler İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ oldu. Yeni kabineye ilk tepki  son dönemde parti içi muhalif çıkışlarıyla dikkat çeken ve kulislerde istifa edebilecekleri iddia edilen İzmir Milletvekilleri Günay ve Kalkan'dan geldi. 

İLK TEPKİ
Günay, twitter hesabından  “ Bakanlar K'da yeni görev alan arkadaşlara başarılar dilerim. Adalet/ İçişleri B' seçimini doğru bulmadığımı şimdilik söylemekle yetiniyorum” diye yazdı.  Tweet binlerce kez retweet edildi.Kalkan, ise “ 324 milletvekili ile temsil edilen AKP gurubunda iç işleri bakanlığı yapacak yetenek ve nitelikte Mv. mi yok. Yazık” diye yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası