Ege Postası
Geri

İlk kitaba, ilk imza günü İzmir'de

İstanbul Beyoğlu'nun 1955 yılındaki durumunun anlatıldığı 'Kapının Ardındaki Ben' adlı ilk kitabını okurla buluşturan yazar Güneş Altunkaş, ilk imza gününde okurlarıyla 24'üncü TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'nda biraraya geldi. Okurlarının ilgisi karşısında mutlu olan Güneş Altunkaş, onlarla kitabı üzerine sohbet etti, ayrıca fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.
İlk kitaba, ilk imza günü İzmir'de
Haberler / İzmir
8 Nisan 2019 Pazartesi 16:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Üniversite eğitiminden sonra spikerlikle başlayan habercilik hayatının yanı sıra birçok reklam filminde seslendirme dublajı, genel sanat yönetmenliği görevleri yapan, ulusal yazılı basında yaşama dair yazıları ve röportajları yayımlanan Güneş Altunkaş,  kısa süre önce de 'Kapının Ardındaki Ben' romanını kaleme aldı.

Nemesis Kitap etiketiyle yayımlanan ilk kitabının yine ilk imza günü için yazar Güneş Altunkaş, 24'üncü TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'na katıldı. Okurlarının ilgisi karşısında mutlu olan Güneş Altunkaş, onlarla kitabı üzerine sohbet etti, ayrıca fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Güneş Altunkaş, "İlk imza günümün İzmir'de olması benim için çok mutluluk vericiydi. Kapının Ardındaki Ben'e uğur getireceğine inanıyorum" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası