Ege Postası
Geri

İlkadımlı çocuklar yeni parklarda daha mutlu

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye yeni parklar ve çocuk oyun alanları kazandırırken, eskimiş parkları da revize ederek hizmete sunuyor.Şehrin muhtelif yerlerinde bakımsızlık sebebiyle kötü görüntüler oluşturan çok...
İlkadımlı çocuklar yeni parklarda daha mutlu
Haberler / Genel
7 Haziran 2013 Cuma 15:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye yeni parklar ve çocuk oyun alanları kazandırırken, eskimiş parkları da revize ederek hizmete sunuyor.

Şehrin muhtelif yerlerinde bakımsızlık sebebiyle kötü görüntüler oluşturan çok sayıda alanı estetik hale getiren ve spor alanları, dinlenme alanları, yeşil alanlar ile çocuk oyun alanları oluşturan İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İlyasköy ve Adalet mahallelerinde yapımı tamamlanan iki çocuk oyun bahçesini da mahalle sakinlerinin hizmetine açtı.

ER: İLÇEMİZDEKİ PARKLARIMIZA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Yapılan tüm parkların halkın ihtiyacına göre tasarlandığını söyleyen Park Bahçeler Müdürü Alaaddin Er, "Her fırsatta ilçe genelinde mahallelerimize yapılan parkları gezerek, mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dikkate alarak, parklarımızı revize ederek daha modern bir görünüme sahip olmasına çalışıyoruz. Parklarımız artık eskiden olduğu gibi, sadece çocuk oyun alanı ve yeşil alanla sınırlı değil. İhtiyaca göre yürüyüş yolları, fitnes alanı, çocuk oyun alanı, spor alanlarıyla donatılıp 4 yıl içinde hizmet alanı haline getirildi. Ağaçlandırma, çimlendirme çalışmalarına da büyük önem veriyoruz.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası