Ege Postası
Geri

İlklerin takımı Altınordu

BU sezon ilk kez çıktığı Atatürk Stadı’nda ilk kez 6 gollü bir galibiyet elde eden Altınordu’da Yusuf Büküşoğlu, Emre Doğan ve Efe Karaoğlu da bu sezon ilk kez defa sevinci yaşadı.
İlklerin takımı Altınordu
Haberler / Spor
28 Ocak 2013 Pazartesi 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Üçüncü Lig 3.Grup’ta nefes nefese bir şampiyonluk mücadelesi veren Altınordu, Kocaelispor engelini 6-2’lik skorla aşarken, ilklerle dolu bir haftayı geride bıraktı. Bu sezon Atatürk Stadı’nda ilk kez bir 90 dakikaya çıkan kırmızı-lacivertli ekip, ilk kez 6 gollü bir galibiyetin altına imza atarken, Yusuf Büküşoğlu, Emre Doğan ve Efe Karaoğlu da ilk defa gol sevinci yaşadılar. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 7-0’lık Mardinspor galibiyetinin ardından sezonun en farklı skorunun altına imza attıklarını belirterek, “Böyle maçlarda rakibin direncini kırabilmek çok önemli. İlk 45 dakikada arka arkaya gelen gollerle bunu başardık ve rahat bir galibiyet elde ettik. Bu noktada, içerisinde bulunduğu kötü şartlara rağmen futbol oynamak için mücadele eden Kocaelispor’u da kutluyorum” dedi. İki haftadır kazanan Darıca ile aralarındaki yarışın devam ettiğini, diğer rakiplerin de arayı kapatmak için çalıştığına dikkat çekerek, “Her maçın final havasında geçeceği günler başladı. Şu dönemde fikstürde avantajlı bir dönemi yaşıyor olsak da dikkatli davranmak durumundayız” diye konuştu.

İKİ OYUNCU CEZALI

Kocaelispor maçında kırmızı kart gören Gökhan Yılmaz ve sarı kart cezalısı duruma düşen Özkan Toprak, Arsin spor deplasmanında forma giyemeyecek. Kırık şüphesi nedeniyle oyunda çıkarılan Sinan Osmanoğlu’na yapılan ilk müdahalede önemli bir şeyinin olmadığı açıklanırken, genç oyuncunun salı günü çalışmalara başlayabileceği bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası