Ege Postası
Geri

İlknur Denizli Tilkilik’te yeniden doğdu

Seçim çalışmalarına Gültepe’de hızlı bir başlangıç yaparak başlayan AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, hafta sonunda doğup büyüdüğü Agora ve Tilkilik’te mahallelilerle bir araya geldi. Tilkilik’te doğduğunu söyleyen Denizli, “Ben burada büyüdüm, burada okudum. Buradan ayrılalı 35 yıl geçti. Ancak bu mahallerde çağdaş kent yaşamı adına değişen hiçbir şey yok” dedi.
İlknur Denizli Tilkilik’te yeniden doğdu
Haberler / Yerel Politika
3 Mart 2014 Pazartesi 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İlknur Denizli, yabancı bir yere gelmediğini ve burada büyüyüp, ilkokulu burada okuduğunu dile getirdi. Çocukluk yıllarının burada geçtiğine değinen İlknur Denizli, “Ben buraları unutmadım. Hayatın akışı gereği farklı yerlere gitsek de geldiğimiz yerlerin değerlerini asla unutmamalıyız. Bizi birbirimize bağlayan kardeşlik duygumuzu beslememiz gerekiyor. Bu mahallerde 35 senede ne değişti derseniz. İçimizin kan ağladığı bir manzara ile karşı karşıyayız. Yaklaşık 40 yıldır aynı sokaklar aynı kaldırımlar aynı evler aynı devam eden hayat. Bunlara layık mıyız, değiliz. Yol var m? Kaldırım var m? Her gün toplanan çöpünüz var m? Çocuklar için park var m? Kadınlar ve gençler için boş zamanlarını değerlendirecekleri merkezler var m? İzmir’de CHP’li belediyenin size uzanmış bir şefkat eli var mı' Bunların cevabı elbette ‘yok’. Ancak bu mahallelerde ilgisizlik var, görmemezlik var, değer bilmezlik var” diye konuştu.



“HİZMETSİZ BELEDİYECİLİK İZMİR’DE SONA ERMELİ”
Bu mahallelerde oturanların Alsancak, Göztepe gibi yerlerde oturanlarla aynı kent konforunda yaşamasını sağlayacaklarını anlatan İlknur Denizli, sözlerine şöyle devam etti:
“Görmeyen gözler artık bu kentin yönetiminden uzaklaşıp gitmek durumundalar. İnsanı hissetmeyen, insana dokunmayan yönetim anlayışı İzmir’den uzaklaşmalı. İzmir’e insan ayırmayan insana değer veren belediyecilik anlayışı gelmek zorunda. 30 Mart’ta biz bunu gerçekleştireceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımız; genci de, engelliyi de, kadını da, yaşlıyı da çocuğu da düşünen bir belediyecilik anlayışı. Bizim İzmir’deki başka bir gücümüz ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım’ın olmasıdır. Türkiye’nin her tarafında eserler bırakmış ve bunları da kolayca yapmış bir siyasetçiyle yola çıkıyoruz. İzmir için 1414 proje ile her birimizin mutlu yaşayacağı bir İzmir için yola çıkıyoruz. Bunu da el birliği ile başaracağız.”

ALSANCAK’TAKİ NE KADAR İZMİRLİYSE AGORA’DA OTURANLAR DA O KADAR İZMİRLİDİR
İzmir için 1414 projelerin açıklandıktan sonra CHP’li belediyelerin telaşa kapıldıklarını dile getiren İlknur Denizli, “CHP’li belediyelerin biz projeleri açıkladıktan sonra ‘Biz bunları yapacaktık, biz de düşünmüştük’ diyorlar. O zaman sadece düşünmeseydin de, yapsaydın. Biz düşünürüz, düşündüğümüzü de hayata geçiririz. 10 senedir 4 kilometrelik metroyu, 7 yıldır teleferiği bekliyoruz. Hep beceriksizlik ile karşılaşıyoruz. Bugün burada yaşayanları kimsenin gözü görmüyor arkadaşlar. Konak belediye başkan adayı olarak söz veriyorum. 31 Mart’ta biz o koltuklara oturduğumuzda ilk hizmeti bu bölgeye getireceğiz, bu bölgenin sonuna kadar arkasında olacağız.  CHP’liler gibi burayı unutmayacağız. Alsancak’taki ne kadar İzmirliyse Agora’da oturanlar da o kadar İzmirlidir” dedi.

“YAPTIĞIMIZ YATIRIMLAR İZMİR’İ İLERİ GÖTÜRECEK”
1414 proje ile yapacakları yatırımın İzmir’i sadece Türkiye ölçeğinde değil dünya ölçeğinde başka yere taşıyacağını dile getiren İlknur Denizli, bu yatırımların karşılığında ise herkesin işi, aşı olacağını belirtti. Yatırım yaptıkça İzmir’de işsizliğin azalacağının altını çizen İlknur Denizli, “175 bin İzmirliye iş ve aş sağlayacağız. Herkesin derdine derman olacağız. Kadınlar için de çok önemli projeler var. Kadınlar ve gençleri üretimin içine alacağız. Bir eve birkaç koldan gelir girmesini sağlayacağız. Önümüzdeki dönemlerde hem size meslek öğreteceğiz hem kaynak sağlayacağız hem de ürettiklerinizi satmanıza yardımcı olacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası