Ege Postası
Geri

İmamoğlu: Ayrışmayı kendine ilke edinenlerden Allah memleketi korusun

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu bayram inşallah bütün ülkemize, moral, huzur, barış, kardeşlik verir. Ayrışmayı kendine ilke edinenlerden Allah memleketi korusun” dedi.
İmamoğlu: Ayrışmayı kendine ilke edinenlerden Allah memleketi korusun
Haberler / Güncel
2 Mayıs 2022 Pazartesi 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da bayram namazı çıkışında yaptığı açıklamada birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi. İmamoğlu şunları söyledi:

“Bayram sabahları hep böyle insanın içine hoşluk katar, çoluk çocuk, onlarla buluşmak, onlara sarılmak, onlara moral vermek. Bu bayram inşallah bütün ülkemize, moral, huzur, barış, kardeşlik verir. Ayrışmayı kendine ilke edinenlerden Allah memleketi korusun. Bu memleket 85 milyonuyla beraber bir olmak için vardır. Biz de ona hizmet etmek için İstanbul’dayız. Umut ederim ki bütün kırılan gönüller tamir edilsin. İnsanların evine bolluk bereket girsin. Şifaya ihtiyacı olanlara Allah şifa versin. Bütün annelere, babalara sevgi ve saygılar iletiyorum. Bütün evlatların gözlerinden, büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. İyi bayramlar.”

İmamoğlu, cami cemaati ile de bayramlaşarak fotoğraf çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası