Ege Postası
Geri

İmamoğlu'ndan operasyon sonrası yeni açıklama: 'Öyle karanlık bir tünele girdin ki çıkamıyorsun'

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'yi hedef alan yeni operasyona ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu, Erdoğan'a seslenerek "Uyduruk gerekçelerle şimdi de ilçe belediye başkanlarımızı alıyorsun. Ne yapacaksın? Nerede duracaksın? Sırayla 16 milyon İstanbulluyu hapse mi atacaksın?" ifadelerini kullandı.
İmamoğlu'ndan operasyon sonrası yeni açıklama: 'Öyle karanlık bir tünele girdin ki çıkamıyorsun'
Haberler / Politika
31 Mayıs 2025 Cumartesi 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'yi hedef alan ve çok sayıda CHP'li ilçe belediye başkanının gözaltına alındığı yeni operasyonun ardından bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi resmi hesabından yapılan açıklamada İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Öyle karanlık bir tünele girdin ki çıkamıyorsun. Artık uyan, bir geriye çekil ve ülkeyi kendi ellerinle getirdiğin şu hale bak!" diye seslendi.

İmamoğlu açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: 

"Seni bu operasyonlara ikna edenler, içinden çıkamayacağın bir girdaba soktular. Yalan, dolan, fitne, fesat, tehdit, şantaj ne ararsan var. Panikle bomboş dosyalarını insanla doldurmanın telaşındalar. 

Uyduruk gerekçelerle şimdi de ilçe belediye başkanlarımızı alıyorsun. Ne yapacaksın? Nerede duracaksın? Sırayla 16 milyon İstanbulluyu hapse mi atacaksın?

Battıkça batıyorsunuz. Hukuk yerlerde, toplumsal huzur bozulmuş, siyaset durmuş, dış dünyadan bakınca itibardan eser kalmamış, en kötüsü ekonomi uçuruma doğru yuvarlanıyor.

Türk yargısının çok değerli üyeleri, siyasi partilerimizin ve sivil toplumumuzun kıymetli yöneticileri, iş dünyamızın liderleri, sendikalarımız, zaman sesimizi hep birlikte yükseltme zamanıdır. 

Zaman bu haksız ve hukuksuz düzene hep birlikte “artık yeter” deme zamanıdır.

Ekrem İmamoğlu"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası