Ege Postası
Geri

İmar Barışı'na EBSO'dan destek

Ege Bölgesi Sanayi Odası, üyelerinin imar barışı kapsamındaki sorularını cevaplandırmak ve Yapı Kayıt Belgesi başvurularını yönlendirmek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne destek vererek danışma masası oluşturdu.
İmar Barışı'na EBSO'dan destek
Haberler / Ekonomi
11 Temmuz 2018 Çarşamba 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

18 Mayıs 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 'Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' ile 3.5.1985 tarihli ve 3194 sayılı İmar Kanunu'na eklenen geçici 16'ncı madde kapsamında, ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılara Yapı Kayıt Belgesi verilmesi için 31 Ekim 2018 tarihine kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuru yapılabilecek. Ege Bölgesi Sanayi Odası, üyelerinin ilk elden bilgi alıp Yapı Kayıt Belgesi başvuru aşamalarını daha hızlı ve sorunsuz gerçekleştirebilmeleri amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğinde danışma masası oluşturdu. Ege Bölgesi Sanayi Odası hizmet binasının giriş katındaki birimde Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü uzmanları 16-20 Temmuz günleri arasında saat 13.00'ten 17.00'ye kadar sanayicilerin İmar Barışı'na yönelik sorularını cevaplandırıp Yapı Kayıt Belgesi başvuru aşamaları hakkında bilgi verecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası