Ege Postası
Geri

İmar planı değişiklikleri hız kesmiyor: Erdoğan’dan 6 onay daha

Kemerburgaz, Didim, Akçay, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesi imar planı değişiklikleri yapıldı. İmar planı değişiklikleri AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı.
İmar planı değişiklikleri hız kesmiyor: Erdoğan’dan 6 onay daha
Haberler / Ekonomi
13 Nisan 2023 Perşembe 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kamuya ait taşınmazlar özelleştirme yoluyla haraç mezat satılmaya devam ediyor. Son olarak İstanbul Kemerburgaz, Didim, Edremit, İzmir ve Ankara’da çok değerli kamu taşınmazlarının satışı için düğmeye basıldı.

Satış öncesi tüm taşınmazların imar planları değiştirildi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı değişiklikleri AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalandı.

İşte Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan 6 değerli kamu arazisiyle ilgili kararlar:

ANKARA

Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları’na kayıtlı, Ankara Haymana’daki taşınmaz, “Gelişme Konut Alanı Park ve Yol kullanım kararları getirilmesine yönelik hazırlanan imar planı değişiklikleri Erdoğan tarafından onaylandı.

ÇANAKKALE 

Orman Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Çanakkale Çınarlı’daki taşınmaza Gelişme Konut Alanı, Kumsal-Plaş Park ve Yol” kullanım kararları getirilmesine yönelik olarak hazırlanan imar planı değişiklikleri yine AKP Lideri Erdoğan tarafından imzalandı.

KEMERBURGAZ

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı İstanbul Kemerburgaz’daki taşınmaza “Gelişme Konut Alanı Park Alanı ve Yol” kullanım kararları getirilmesine önelik imar planı değişikliklerinin onaylanmasına dair karar Erdoğan tarafından onaylandı.

İZMİR

Maliye Hazinesi’ne ait İzmir Çiğli’deki taşınmaza “Gelişme Konut Alanı ve Park” kullanım kararları getirilmesine yönelik imar planı değişiklikleri Erdoğan tarafından imzalandı.

DİDİM

Yine Hazine’ye ait Aydın Didim Altınkum’daki taşınmazın “Ticaret Turizm Alanı, Günübirlik Tesis alanı, Park, Otopark ve Yol” kullanı kararları getirilmesine yönelik imar planı değişiklikleri Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan tarafından onaylandı.

EDREMİT AKÇAY

Mülkiyeti T.C. Devlet Demiryolları’na ait Balıkesir, Edremit, Akçay’daki taşınmazın “Ticaret-Turizm-Konut Alanı kullanım kararları getirilmesine yönelik imar planı değişikliklerine askı sürecinde yapılan itirazların reddedilmesi ve plan değişiklikleri Erdoğan tarafından imzalandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası