Ege Postası
Geri

İmirzalıoğlu'nun avukatı: Müvekkilim adıyla yapılan tüm açıklamalar asılsız

Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun avukatı, basında ve sosyal medyada müvekkili adıyla yapılan tüm açıklamaların asılsız olduğunu söyledi....
İmirzalıoğlu'nun avukatı: Müvekkilim adıyla yapılan tüm açıklamalar asılsız
Haberler / Güncel
10 Ağustos 2013 Cumartesi 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun avukatı, basında ve sosyal medyada müvekkili adıyla yapılan tüm açıklamaların asılsız olduğunu söyledi.

İmirzalıoğlu’nun avukatı İbrahim Şahinkaya, sosyal medyada yer alan bazı ifadeler üzerine yazılı açıklama yaptı. Müvekkilinin soruşturma kapsamında ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını hatırlatan Şahinkaya, “Birkaç gündür yazılı basında ve sosyal medyada müvekkilimizce söylendiği izlenimini yaratılan gerçek dışı ifadeler yer almaktadır. Hemen belirtmek gerekir ki; müvekkilimizin Facebook ve Twitter başta olmak üzere hiçbir sosyal platforma üyeliği bulunmamaktadır.” dedi.

Söz konusu platformlarda müvekkili adıyla yapılan tüm açıklamaların asılsız olduğunu kaydeden Şahinkaya, konuyla ilgili İmirzalıoğlu ve avukatlarının dışında yapılacak açıklamalara itibar edilmemesini istedi. Avukat Şahinkaya, kamuoyunu yanlış yönlendirme amacına matuf, bilgi kirliliği oluşturan ve müvekkilinin kişilik haklarını ihlal eden bu yayınlar hakkında yasal haklarını saklı tuttuklarını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası