Ege Postası
Geri

İnce: Allah'ın güneşi varken ampule ihtiyaç yok

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ankara Sincan Lale Meydanı'nda yurttaşlara seslendi. 16 yıllık iktidarın değişmesi gerektiğini belirten İnce, "Allah'ın güneşi varken ampule ihtiyaç yok" dedi. Daha sonra Eryaman'a geçen İnce, camiden kendisine seslenenlere "Camide siyaset olmaz gelin buraya" dedi.
İnce: Allah'ın güneşi varken ampule ihtiyaç yok
Haberler / Politika
5 Haziran 2018 Salı 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce , Ankara Sincan Lale Meydanı'nda yurttaşlara seslendi. İnce 'nin konuşmasından satır başları:

Ne giydiği yerli, ne gezdiği yerli. Arabası yerli değil. Uçağı yerli değil. Milli olsalardıSüleyman Şah 'ı oradan oraya gezdirirler miydi' Süleyman Şah sağlığında o kadar seyahat etmedi. Bunlar milli olsaydı 1 Mart tezkeresine 'Evet' derler miydi' 

Sizin çocuklarınıza yurt bulmak, burs bulmak devletin görevi. Şimdi, AK Parti'ye oy vermiş kardeşlerimin vicdanına sesleniyorum. Adıyaman'da şunu söylüyorlar: Tütün ekiyorduk. Artık ektirmiyorlar. Niye. Amerikan şirketleri izin vermiyor. Tütünün zararlı olduğunu ben de biliyorum. Adıyaman tütününde zehir var da Amerikan tütününde vitamin mi va? Erdoğan her şeye zararlı. Bunlardan size hayır yok. Bunlar emperyalistlerin uşağı olmuş. Bunlar Türkiye'yi Washington'tan Moskova'dan yönetiyorlar. Ben Türkiye'yi Ankara'dan yöneteceğim. 

Erdoğan'la aramızdaki fark: O gelecek seçimleri düşünüyor. Ben gelecek nesilleri düşünüyorum.

Köprü garantisi verilmiş, geçme garantisi verilmiş. Hasta garantisi verilmiş. Erdoğan'dan 5 ay önce vekil oldum. Askere gitseydik ben çavuş olurdum, o onbaşı olurdu. Aynı maaşı aldık. O nasıl zengin oldu, ben nasıl fakir kaldım. Aslında ben zenginim. Türk, Kürt, zengin, fakir, Alevi,Sunni, kadın, erkek ayırmam. Ben bütün insanları seviyorum. Metal yorgunluğu bütünü kapsar. Belediye başkanından başlamışsa Cumhurbaşkanı'nı da kapsar.

16 yıldır yeter. Yeniliği kurmaya hazır mısını? Allah'ın güneşi varken ampule ihtiyaç yok. 

"CAMİDE SİYASET OLMAZ" 

İnce, Sincan'daki konuşmasının ardından Eryaman'a geçti. İnce , Eryaman Camii'den kendisine seslenip el sallayanlara, "Camide siyaset olmaz gelin buraya" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası