Ege Postası
Geri

İnce CHP’li belediye başkanlarıyla buluştu

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İstanbul’da CHP'li belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda 4 kişilik koordinasyon kurulunun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’den oluşturulması kararlaştırıldı. İnce CHP’li belediye başkanlarıyla buluştu
İnce CHP’li belediye başkanlarıyla buluştu
Haberler / Politika
8 Mayıs 2018 Salı 23:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, zaman açısından kısıtlı olan seçim takvimini yoğun programla sürdürüyor. İnce bir yandan mitingler düzenleyerek halkla buluşurken diğer yandan ise partililerle bir araya geliyor.  

Cumhurbaşkanı Adayı İnce bugün akşam saatlerinde CHP'li belediye başkanlarıyla toplantı düzenledi. İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katılırken İzmirli çok sayıda belediye başkanı da yer aldı.

Buluşmanın ana gündemi 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalar olduğu öğrenildi. Toplantıda 4 kişilik koordinasyon kurulu oluşturulurken, kurul İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’den oluşacak.

Toplantıda ayrıca moral ve motivasyon ile kampanyanın akıbetiyle ilgili bilgilendirme yapılırken buluşmanın faydalı geçtiği bildirildi. Bu buluşmanın ön toplantı olduğu ve koordinasyon kurulu tarafından ilerleyen günlerde yükümlülükler ve yapılacaklarla ilgili bilgilendirme yapılacağı kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası