Ege Postası
Geri

İnce koruma şiddeti mağduru vatandaştan özür diledi

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Çiğli mitinginde, kendisiyle selfi çektiren vatandaşın daha sonra korumalar tarafından karga tulumba sahneden indirilmesinin ardından, koruma şiddeti mağduru vatandaşı telefonla arayarak özür diledi. Sosyal medyada tepki çekmişti... İnce özür diledi
İnce koruma şiddeti mağduru vatandaştan özür diledi
Haberler / Politika
28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Çiğli'deki mitinginde koruma şiddetine maruz kalan vatandaşı telefonla arayarak özür diledi. İnce'nin bu hareketi sosyal medyada takdir edildi.

İnce'nin Çiğli mitinginde, kendisiyle selfi çektiren vatandaş daha sonra korumalar tarafından karga tulumba sahneden indirilmişti. O anlara ait görüntüler sosyal medyadan yayılırken, koruma şiddeti büyük tepki çekmişti. Muharrem İnce, bugün sahneden atılan vatandaşı telefonla arayarak özür diledi. 

İnce telefon görüşmesi sırasında "Dün Çiğli'de sahneye çıkınca koruma arkadaşlar sana sert davranmış. Benim yanımda çalışanların da sorumluluğu bana aittir. Özür diliyorum onlar adına. Sen özür dileme. Kusura bakma olur mu. Olmasını istemezdim ama olmuş. Görüşmek üzere" dedi. 

Vatandaşın ise görüşme sırasında "Sorun yok. Özre gerek de yok" dediği, hatta yaşananlar nedeniyle özür de dilediği öğrenildi. Muharrem İnce, görüşme anının videosunu sosyal medya hesabından "Benim yanımda çalışanların yaptığı yanlışların sorumluluğu da bana aittir. Dün İzmir’de korumalar tarafından platformdan indirilen yurttaşımızı arayarak onlar adına özür diledim" notuyla paylaştı. 

İnce'nin özür dilediği işçi: Bir anlık heyecanla sahneye çıktım

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gun içinde sahneden korumalar tarafından sert bir şekilde indirilen İsmail Kalkan'ı (39) arayıp özür diledi. Aynı zamanda parti üyesi olan Kalkan da bir anlık heyecanla sahneye çıktığını belirterek özür dileğini İnce'ye iletti.

'BİR ANLIK HEYECANLA SAHNEYE FIRLADIM'

Muharrem İnce'nin kendisini arayıp özür dilemesinden dolayı mahcup olduğunu söyleyen Bayraklı Belediyesi'nde işçi ve CHP üyesi İsmail Kalkan, şunları söyledi:

"Ben Muharrem İnce'ye büyük hayranlık duyuyorum. Kendisini çok seviyorum. Bir anlık heyecanla sahneye fırladım, fotoğraf çektirmek için. Oradaki görevli arkadaşları zor durumda bıraktığım için başta cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ve görevli arkadaşlardan kendilerini zor durumda bıraktığım için ben özür dilerim. Kendisi de beni arayıp özür dileyerek halkın cumhurbaşkanı olduğunu gösterdi. Çok heyecanlandım, ben özür diledim. Bu partinin üyesiyim. Bir anlık heyecandan dolayı böyle bir şey yaşandı. Kendisine beni aradığı için teşekkür ederim. 24 Haziran'da hepimizin cumhurbaşkanı olacak." (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası