EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi'ni ziyaret ederek Genel Başkan Muharrem İnce ile görüştü.
Yapılan görüşmenin ardından Genel Başkan Muharrem İnce'nin gelecek hafta salı günü CHP Grup Toplantısı'nda rozet takarak CHP'ye katılacağı iddiaları öne sürüldü.
İddiaların ardından Memleket Partisi kaynaklarından edinilen bilgilere göre, 23 Haziran Pazartesi günü il başkanlarıyla toplantı yapılacağı ve toplantıdan çıkacak sonuca göre bir takvim belirleneceği öğrenildi.
Buna göre toplantıdan çıkan sonucun olumlu olması halinde, katılım işlemlerinin başlayacağı aktarıldı. Bu katılım işlemlerinin ise kısa bir vadede gerçekleşecek bir süreç olmayacağı belirtildi.
Öte yandan edinilen bilgilere göre İnce’nin, 24 Haziran Salı günü gerçekleşecek olan CHP’nin Grup Toplantısı’na katılacağı ileri sürüldü.