Ege Postası
Geri

İnciraltı için toplandılar

Kent yönetiminde İzmirlilerin proje geliştirme ve karar verme süreçlerine katılımına büyük önem veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, “ortak akıl” arayışını İnciraltı toplantısıyla sürdürdü.
İnciraltı için toplandılar
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Ekim 2014 Salı 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
“Katılımcı ve demokratik yönetim anlayışı” çerçevesinde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ile birlikte meslek odalarının temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye bürokratları katılarak görüş bildirdi.
Büyükşehir Belediyesi İnciraltı ile ilgili ilk toplantısını Mayıs ayı içinde tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirerek “ortak duruş” çağrısında bulunmuştu. Toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan İnciraltı planları ile devam eden hukuksal süreç hakkında bilgi verilmiş, toplantıların önümüzdeki dönemlerde de devam etmesi kararlaştırılmıştı. Bu kapsamda İZFAŞ’ta gerçekleştirilen ikinci toplantıda, kullanım kararları ve yapılaşma koşullarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası