Ege Postası
Geri

İnşaat mühendisine saldırıya meslektaş tepkisi

Bayraklı Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ertuğrul Sağlam, geçen 6 Mart Cuma günü belediye otoparkında iki kişi tarafından darp edildi. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Emekli, üyeleri olan Sağlam'a daha önceki görevi Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü döneminde mühürleme ve ceza işlemi nedeniyle saldırı yapıldığının tahmin edildiğini belirterek saldırıyı kınadıklarını açıkladı.
İnşaat mühendisine saldırıya meslektaş tepkisi
Haberler / Güncel
12 Mart 2015 Perşembe 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ayhan Emekli ve yönetim kurulu üyeleri, Bayraklı Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı. Bayraklı Belediyesi çalışanlarının da katıldığı açıklamada Emekli, Bayraklı Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü ve aynı zamanda İnşaat Mühendisleri Odası Bayraklı Belediesi İşyeri temsilcisi Ertuğrul Ersan'ın 6 Mart Cuma günü, belediye meclis toplantısı sonrası otoparkta aracına binerken, kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradığını söyledi. Daha önce Belediye Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü sırasında imar ve yapılaşma ile ilgili birçok yasadışı uygulamalara karşı duran ve bu nedenle tehditler alan Ersan'ın son dönemde de bazı mühürleme ve ceza kararları nedeniyle tehdit aldığını söyledi. Ersan'ın saldırının ardından rapor aldığını belirten Emekli, "Kişi olarak kimlerin yaptığı belli değil. Ancak, tehdit aldığı bazı kişiler var. Mühürleme ve ceza kararı aldığı işyerleri var. Meslek odası olarak meslektaşımıza saldıran bu kişileri hukuk düzeni içinde hesap vermesini istiyoruz. Sonuna kadar takipçisi olacağız. Sorumluları göreve çağırıyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası