Ege Postası
Geri

İnternet kablosu hırsızlığı şüphelileri 460 saatlik görüntüler incelenerek yakalandı

İzmir'in Çiğli ilçesinde gündüz vakti ellerindeki malzemelerle kanalizasyondan inip, yer altındaki bir telekomünikasyon firmasına ait internet kablolarını çalarak bölgeyi internetsiz bırakan 3 şüpheli, 460 saatlik güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesiyle yakalandı. Aralarında başka bir telekomünikasyon firmasında taşeron işçi olarak çalıştığı tespit edilen E.K.'nin (56) de olduğu 3 şüpheli, tutuklandı.
İnternet kablosu hırsızlığı şüphelileri 460 saatlik görüntüler incelenerek yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
26 Temmuz 2024 Cuma 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çiğli ilçesinde oturan çok sayıda vatandaş, 10 Temmuz'da internet bağlantılarının olmadığı gerekçesiyle durumu ilgili telekomünikasyon firmasına bildirdi. İhbarların yoğun olduğu bölgede herhangi bir arıza tespit edemeyen ekipler, bölgeye ekip gönderdi. İnternet kablolarının çalındığını gören görevliler durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ile Suç Analiz Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri, iş yerleri ile olay yeri yakınlarındaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yaklaşık 460 saatlik görüntü incelenerek şüphelilerin yine aynı bölgede faaliyet gösteren başka bir telekomünikasyon firmasında taşeron işçi olarak çalışan E.K. ile arkadaşı V.B. (52) ve E.S. (44) olduğu tespit edildi. Şüphelileri, gündüz vakti ellerindeki malzemelerle kanalizasyona inip, yer altındaki kabloları çalarken görenlerin bu kişileri firma çalışanı sandığı için durumu bildirmedikleri belirtildi.

Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası