Ege Postası
Geri

İntikam peşindeki çeteye operasyon: İstanbul ve İzmir’de 10 gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Barış Boyun suç örgütüne yönelik operasyon gerçekleştirdi. Örgüt üyelerinin, Atina’da öldürülen 6 örgüt üyesinin intikamını almak için eylem hazırlığında olduğunu belirlendi. Polis, İstanbul ve İzmir’de 10 kişiyi gözaltına aldı.
İntikam peşindeki çeteye operasyon: İstanbul ve İzmir’de 10 gözaltı
Haberler / 3. Sayfa
21 Eylül 2023 Perşembe 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul ve İzmir'de düzenlenen suç örgütü operasyonunda, Yunanistan'da 6 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıya karşı misilleme hazırlığındaki 10 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren suç örgütlerinin tespit edilmesi ve deşifre edilmesine yönelik çalışma başlattı.

Ekiplerce yapılan çalışmada, Yunanistan'da 11 Eylül'de Atina'nın Artemida banliyösündeki silahlı saldırıda hayatını kaybeden 6 Türk vatandaşının, hakkında kırmızı bülten kararı bulunan Barış Boyun'un suç örgütüne üye olduğu anlaşıldı.

MİSİLLEME HAZIRLIĞI YAPIYORLARDI

Yunanistan'daki bu saldırının ardından Barış Boyun'un suç örgütüne bağlı şüphelilerce, İstanbul'da misilleme olarak eylem hazırlığı yapıldığını tespit eden ekipler, şüphelilerin adres ve kimliklerini belirledi.Operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı.

ATİNA’DA 6 KİŞİ İNFAZ EDİLMİŞTİ

Ekiplerce, İstanbul ve İzmir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında Yunanistan'daki saldırıda ölen iki kişinin kardeşlerinin de bulunduğu 10 şüpheli yakalandı.

Adreslerde yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca, 65 mermi, uyuşturucu madde ile 430 bin lira ele geçirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası