Ege Postası
Geri

İş arkadaşlarına kocasını öldürttü iddiası

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, yatak odasında bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş halde bulunan kişinin, eşinin eve aldığı iki iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edildi.
İş arkadaşlarına kocasını öldürttü iddiası
Haberler / Ege
1 Aralık 2017 Cuma 21:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde yaşayan Nursu Yırtıcı, sabaha  karşı babasına telefon edip, eşi Ahmet Yırtıcı'nın (56)  gece kendisini ve 3,5  yaşındaki çocuğunu odaya kilitlediğini, ardından bazı sesler duyduğunu anlattı.

Kızının anlattıkları üzerine eve gelen, kızını ve torununu odadan  çıkartan baba, damadı Ahmet Yırtıcı'yı yatak odasında sırtından ve kasığından  bıçaklanmış ve boğazı kesilerek öldürülmüş halde buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Nursu Yırtıcı'yı  gözaltına aldı.

Emniyette bilgisine başvurulan ve cep telefonu incelenen Yırtıcı'nın  gece iş yerinden arkadaşı Abdülkadir E. ve Mustafa A. ile mesajlaştığı anlaşıldı.

Bunun üzerine gözaltına alınan, emniyetteki işlemlerin ardından  adliyeye sevk edilen Abdülkadir E. ve Mustafa A. ile Nursu Yırtıcı tutuklandı.

Suçlarını itiraf eden zanlıların, uyuşturucu bağımlısı Ahmet  Yırtıcı'nın eşini sürekli darbetmesi üzerine plan yaptığı, eşi uyuduğunda  Abdülkadir E. ve Mustafa A'yı eve alan Nursu Yırtıcı'nın kendini ve çocuğunu  odaya kilitlemesinin ardından iki arkadaşın Yırtıcı'yı öldürdüğü iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası