Ege Postası
Geri

İş başvuruları sonuçlanmayınca benzinli eylem yaptılar

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmak için başvuran, iki gün sonra sonucu öğrenmek için kuruma dönen ancak işlemlerin sürdüğünü öğrenen iki kişi, bir süre sonra benzinli eylem yaptı. Polisin ikna çabaları sonucu eylemden vazgeçen iki kişi, polis merkezine götürüldü.
İş başvuruları sonuçlanmayınca benzinli eylem yaptılar
Haberler / 3. Sayfa
16 Kasım 2015 Pazartesi 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, bugün saat 12.00 sıralarında, Manisa Büyükşehir Belediyesi yeni binası önünde meydana geldi. İki gün önce Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne iş başvurusunda bulunan A.A. ve N.K., bugün sonucu öğrenmek için kuruma geldi. Ancak işlemlerin sürdüğünü öğrenen iki kişi, daha sonra kurumdan ayrıldı. Bir süre sonra bir bidon benzinle tekrar belediye önüne gelen A.A. ve N.K., kendilerini yakacaklarını söyleyerek bağırmaya başladı. Görenlerin ihbarı üzerine belediye önüne polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin ikna çabaları olumlu sonuç verdi. Üzerine benzin döken iki kişi, polise teslim oldu. A.A. ve N.K. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası