Ege Postası
Geri

İşçi sağlığı için başucu kitabı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş Genel Müdürlüğü, çalışanları için “İş Sağlığı ve Güvenliği El Kitabı" ile “İş Sağlığı ve Güvenliği Talimatları" adlı iki de kitap bastırdı.
İşçi sağlığı için başucu kitabı
Haberler / İzmir
10 Mayıs 2014 Cumartesi 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZELMAN bünyesinde 2011 yılında Ortak Sağlık Güvenlik Birimi'ni (OSGB) kurarak, bu alanda Türkiye'nin ilk kamu kuruluşu olma özelliğine sahip olan İZELMAN bu defa da, çalışanlarına yönelik hazırladıkları “İş Sağlığı ve Güvenliği El Kitabı" ve “İş Sağlığı ve Güvenliği Talimatları" kitapçıklarıyla bir ilke daha imza attı. Kitaplar İZELMAN tarafından verilen eğitimlerde işçilerin başucu kitabı olacak. 

İZELMAN personelinin sürekli yanında taşıyacağı ve her zaman elinin altında olacağı bu kitapçıklarla ilgili bilgi veren İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, Türkiye'deki en önemli sorunlardan birisinin iş kazaları ve meslek hastalıkları olduğunu hatırlatarak “Çalışanlarımızın başına gelebilecek herhangi bir iş kazası veya mesleki hastalık, sadece kendilerini değil aynı zamanda bakmakla yükümlü olduğu kişileri de etkiliyor. İşte bu yüzden de onların 'İş Sağlığı ve Güvenliği' konusunda bilinçlenmesi için her türlü tedbiri alıyoruz. Tüm çalışanlarımıza yapmış oldukları işlere göre, kendilerine sağlanan kişisel koruyucu donanımını doğru kullanmalarına dikkat çekmek istiyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası