Ege Postası
Geri

İşgaller sürüyor gören yok mu'

İZMİR'de, İkiçeşmelik Caddesi üzerindeki sarı renkli görme engelli yolları bir yandan esnaf tarafından işgal edilirken, öte taraftan bazı noktalarda doğrultusunun yanlışlığından ve kazalara yol açmasından yakınılıyor.
İşgaller sürüyor gören yok mu'
Haberler / İzmir
2 Eylül 2015 Çarşamba 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de görme engellilerin daha rahat yürüyebilmeleri için kentin merkezindeki birçok bölgede kaldırımlara sarı renkte, çizgili yollar yapıldı. Ancak engellilerin hayatını kolaylaştıracak bu yollar, kaldırım üzerlerinde otobüs durakları, panolar ve elektirik trofoları ile keşişti. Bunun en çarpıcı örneklerinden İkiçeşmelik Caddesi üzerinde yer alıyor. Bu caddesinin Çankaya ve Mezarlıkbaşı arasındaki bölümünde kaldırımlardaki sarı çizili engelli yolları, esnafın üzerine indirdiği mallar ile işgal edilirken otobüs durak tabelaları ve elektirik trafolarının bir karış yanından geçirilmesi ise görme engellilerin, "Çarpıyoruz ve yaralanıyoruz" tepkilerine neden oluyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası