Ege Postası
Geri

İşitme engellilere Çanakkale gezisi

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi'nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçede yaşayan işitme engellilere yönelik Çanakkale gezisi düzenlendi.
İşitme engellilere Çanakkale gezisi
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Mart 2017 Pazartesi 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemalpaşa Belediyesi'nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümü dolayısıyla Çanakkale gezisi düzenlendi. Geziye, 40 işitme engelli ile 1 işaret dili eğitmeni ve görevliler katıldı. Bir gün süren gezinin oldukça anlamlı olduğunu belirten işaret dili eğitmeni Yağmur Kara, geziye katılanların Kemalpaşa Belediye Başkanı AK Partili Arif Uğurlu'ya kendilerine böyle bir imkan tanıdıkları için teşekkür ettiklerini vurguladı. 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ise "Çanakkale'nin tarihimizde ve maneviyatımızda olan ehemmiyetinden bahsetmeye kalksak kelimelerin kifayetsiz kalacağını düşünüyorum. Bizler bugün aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin vermiş olduğu mücadelenin sonucu vatanımızda özgürce yaşamaktayız. Bu anlamda kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında belki da hayatlarında hiç Çanakkale'yi bilmeyen işitme engelli vatandaşlarımıza yönelik böyle bir gezi düzenledik. Faydalı geçtiğini ümit ediyorum. İnşallah halkımızın da desteği ile her alanda olduğu gibi bu tür faaliyetlerimiz de artarak devam edecektir" dedi.

Başkan Uğurlu, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek açıklamasını tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası