Ege Postası
Geri

Islıkla uyuşturucu satan 20 kişi adli mercilere sevkedildi

Adana'da polise yakalanmamak için uyuşturucuyu ıslıkla veya ganyan kağıtlarına sararak sattıkları belirlenen 'torbacı' tabir edilen 20 sokak satıcısı adli mercilere sevkedildi. Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 5 ay süren...
Islıkla uyuşturucu satan 20 kişi adli mercilere sevkedildi
Haberler / Güncel
20 Eylül 2013 Cuma 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da polise yakalanmamak için uyuşturucuyu ıslıkla veya ganyan kağıtlarına sararak sattıkları belirlenen 'torbacı' tabir edilen 20 sokak satıcısı adli mercilere sevkedildi.

Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen şüphelileri yakalamak için operasyon düzenledi. Baskınlar, merkez Seyhan ilçesindeki Mirzaçelebi, Şehitduran, Yenibey, Akkapı, Mıdık, Gülbahçe, Hürriyet, Bey ile Barbaros mahallelerinde gerçekleştirildi.

Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Terör, Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Şube'den 350'ye yakın polisle belirlenen 23 adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda, 20 şüpheli gözaltına alındı. Baskınlarda, ganyan kağıtlarına sarılı halde 200 gram eroin, 2 pompalı tüfek ve fişekleri ile bir kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Polis, bazı evlere girmek için koçbaşı kullanırken, bazı evlerin avlularına ise merdivenle ulaştı. Dedektör köpeklerden de faydalanan polis, bu sayede evlerde zula yerlere saklanan eroinleri buldu. Sokak satıcılarının, yakalanmamak için yanlarına gelen bağımlıları ıslıkla yönlendirdiği de belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, bugün sabah saatlerinde 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla adli mercilere sevkedildi.

EYLÜLDEKİ İLK OPERASYON

Bu arada, polis 10 Eylül'de, okullar açılmadan önce, torbacı tabir edilen sokaktaki esrar satıcılarına yönelik operasyon yapmış, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisinin desteği ile 24 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda 13 kişi gözaltına alınmıştı. Aramalarda, satılmaya hazır halde 70 gram esrar, 127 adet uyuşturucu nitelikli sentetik hap ile bir kelepçe ele geçirilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası