Ege Postası
Geri

İsmail Koncuk, Zafer Partisi'nden istifa etti

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Koncuk'un istifasıyla TBMM'deki bağımsız milletvekili sayısı 7'ye yükseldi.
İsmail Koncuk, Zafer Partisi'nden istifa etti
Haberler / Politika
7 Nisan 2022 Perşembe 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsmail Koncuk, istifasını sosyal medya hesabında bugün yaptığı açıklamayla duyurdu. Zafer Partisi Genel Sekreterliği görevini de dört ay önce bıraktığını anımsatan Koncuk, istifa gerekçesini şöyle açıkladı:

“4 ay önce Zafer Partisi Genel Sekreterliği’nden istifa etmiştim. Bu süreçte, Divan üyeleri Serdar Öztürk, Neslihan Seven, Bülent Kutlu, Jülide Yılmaz ve eski Sivas Milletvekili Mehmet Ceylan istifa etti. Hiçbir tedbir alınmadığı gibi bu istifalar ve gerekçeleri görmezden gelindi.

Genel sekreterlik istifa gerekçelerim geçen 4 ay içinde maalesef hiç değişmedi, değiştirileceğine dair bir işaret de görmedim. Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor. Bu sebeplerle Zafer Partisi’nden istifa ediyorum.”

Koncuk'un istifasıyla TBMM'deki bağımsız milletvekili sayısı da 7'ye yükselmiş oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası