Ege Postası
Geri

İspanya’da Uluslararası Osmanlı Kongresi başladı

İspanya’nın en eski üniversitelerinden biri olan Universidada de Alcala, 13. Uluslararası Osmanlı Sosyal ve Ekonomi Tarihi Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor.Prof. Halil İnalcık’ın başkanlığını yaptığı Uluslararası Osmanlı Sosyal ve...
İspanya’da Uluslararası Osmanlı Kongresi başladı
Haberler / Dünya
1 Ekim 2013 Salı 17:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İspanya’nın en eski üniversitelerinden biri olan Universidada de Alcala, 13. Uluslararası Osmanlı Sosyal ve Ekonomi Tarihi Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor.

Prof. Halil İnalcık’ın başkanlığını yaptığı Uluslararası Osmanlı Sosyal ve Ekonomik Tarihi Derneği (IAOSEH), Türkiye’nin İspanya Büyükelçiliği ve Alcala Üniversitesi’nin katkılarıyla düzenlenen kongrenin bugün açılışı yapıldı.

Büyükelçi Ayşe Sinirlioğlu, Alcala Üniversitesi Rektör Yardımcısı Javier Rivera, Uluslararası İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Elena Lopez, Prof. Dr. Emilio Sola Castano'nun açış konuşmasını yaptığı konferansta, organizasyona katılamayan Halil İnalcık’ın mektubu okundu.

Türkiye ve İspanya başta olmak üzere çeşitli ülkelerden Osmanlı uzmanlarının bildiri sunacakları kongre 5 Ekim’e kadar devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası