Ege Postası
Geri

İspir'de alt yapı değişiyor

Erzurum’un İspir ilçesi alt yapı çalışmaları nedeniyle adeta şantiyeye döndü. Belediye Başkanı Osman Çakır, alt yapının çok ciddi bir ihtiyaç olduğunu belirterek, öncelik olarak arıtma tesisinin yapılacağını söyledi. Su ve kanalizasyon...
İspir'de alt yapı değişiyor
Haberler / Güncel
22 Nisan 2013 Pazartesi 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum’un İspir ilçesi alt yapı çalışmaları nedeniyle adeta şantiyeye döndü. Belediye Başkanı Osman Çakır, alt yapının çok ciddi bir ihtiyaç olduğunu belirterek, öncelik olarak arıtma tesisinin yapılacağını söyledi.

Su ve kanalizasyon işleri nedeniyle İspir merkez ve 10 mahallede alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Çakır sonbaharda projenin bitirileceğini ifade etti. Yüzde 50'si İller Bankası, geri kalanının İspir Belediyesi'nin karşılayacağı proje ile ilçenin alt ve üst yapısı tamamen değişecek.

Tüm yolların parke taşı olacağını belirten başkan Çakır, "Sağlıklı bir yapı yoktu. Alt yapı çok ciddi bir ihtiyaçtı. Hiçbir siyasi beklentim yok, merkez ve 10 mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Son baharda hepsi bitmiş olacak." dedi.

Ayrıca Çakır, İspir'e su arıtma tesisi yapılacağını bu sayede suların da temizleneceğini kaydetti.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası