Ege Postası
Geri

İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs'tan, enerji ve su alanında işbirliği

Güney Kıbrıs, Yunanistan ve İsrail arasındaki, enerji ve su kaynakları alanlarındaki işbirliğine dair karşılıklı anlayış memorandumu imzalandı. Memorandumun, üç ülkenin enerji bakanları tarafından bugün öğlen Lefkoşa’nın Rum kesiminde...
İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs'tan, enerji ve su alanında işbirliği
Haberler / Dünya
8 Ağustos 2013 Perşembe 18:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güney Kıbrıs, Yunanistan ve İsrail arasındaki, enerji ve su kaynakları alanlarındaki işbirliğine dair karşılıklı anlayış memorandumu imzalandı. Memorandumun, üç ülkenin enerji bakanları tarafından bugün öğlen Lefkoşa’nın Rum kesiminde imzalandığı haber verildi.

Rum basını, alaşnın; Güney Kıbrıs adına Enerji, Ticaret, Sanayi ve Turizm Bakanı Yorgos Lakkotripis, Yunanistan adına Çevre, Enerji ve İklim Değişikliği Bakanı Yannis Maniatis ve İsrail adına Su ve Enerji Kaynakları Bakanı Silvan Shalom tarafından imzalandığını aktardı. Rum Enerji Bakanı Lakkotripis, anlaşmanın imzalanmasını, üç ülkenin işbirliğine dair “unutulmaz bir an” olarak nitelendirdiği.

Yunanistan bakan Yannis Maniatis ise açıklamasında, üç ülke arasındaki işbirliğinin önemli ve yapıcı bir aşamaya girdiğini dile getirdi. İsrailli bakan da üç ülke arasındaki anlaşmayı “tarihi” olarak niteledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası