Ege Postası
Geri

İstanbul'da karşı yöne geçen servis otobüs faciası

İstanbul Kadıköy D-100 karayolunda bir servis otobüsünün kontrolden çıkarak karşı yöne geçmesi nedeniyle 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kaza saat 16.45 sularında...
İstanbul'da karşı yöne geçen servis otobüs faciası
Haberler / Güncel
9 Mayıs 2013 Perşembe 19:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Kadıköy D-100 karayolunda bir servis otobüsünün kontrolden çıkarak karşı yöne geçmesi nedeniyle 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 16.45 sularında Harem istikametine giden Dursun Gezici'nin kullandığı 34 GY 7036 plakalı servis otobüsünün karşı yöne geçmesi nedeniyle meydana geldi. İddialara göre 34 US 1523 plakalı bir otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıkan otobüs karşı yöne geçerek Ankara istikametine giden bir kamyonla çarpıştı. Bu sırada seyir halinde olan başka araçların da arkadan çarpması nedeniyle ortalık savaş alanına döndü. Can pazarının yaşandığı kaza sırasında 3'ü ağır 5 kişi yaralandı. Yaralıların yardımına önce çevredeki sürücüler ve vatandaşlar koştu. Daha sonra gelen sağlık ekipleri yola savrulan yaralıları ambulanslara taşıdı. Servis otobüsünün içinde sıkışan sürücü Dursun Gezici ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakika süren çalışmalarından sonra kurtarıldı. Yaralılar Kazım Baştan, Dursun Gezici, Bekir Karanfil, Zeki Karanfil ve Merve Türk kaldırıldıkları Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Görgü tanıkları bir otomobilin servis otobüsünü sıkıştırması nedeniyle kazanın meydana geldiğini söyledi. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu.

Bu arada can pazarının yaşandığı kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde servis otobüsünün karşı yöne geçmesi ve bir kamyonetle çarpışması saniye saniye görülüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası