Ege Postası
Geri

İstanbul'da rüşvet operasyonu: 18 gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından, aralarında bazı kamu görevlilerinin de bulunduğu 18 şüpheliye; “örgütlü olarak rüşvet almak, vermek”, “aracılık etmek” ve “resmî belgede sahtecilik” suçlamalarıyla operasyon düzenlendi.
İstanbul'da rüşvet operasyonu: 18 gözaltı
Haberler / 3. Sayfa
20 Mayıs 2022 Cuma 08:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, bu sabah saatlerinde düzenlenen operasyon; Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yürütülüyor. Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonla ilgili açıklaması şöyle:

“Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen soruşturma kapsamında; ‘örgütlü olarak rüşvet almak, vermek, aracılık etmek ve resmî belgede sahtecilik’ suçlarından suç tarihinde Maltepe Belediyesi’nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10’u kamu görevlisi olmak üzere toplam (18) şüpheli şahsa yönelik 20.05.2022 tarihinde eş zamanlı operasyon yapılmıştır.” (ANKA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası