Ege Postası
Geri

İstanbul'daki İsrail Başkonsolosluğu önünde protesto

İstanbul'daki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplanan bir grup, İsrail’in abluka altındaki Gazze’ye saldırılarını protesto etti. Bazı protestocular, "Ey Erdoğan, buna izin verme" diye seslendi.
İstanbul'daki İsrail Başkonsolosluğu önünde protesto
Haberler / Güncel
28 Ekim 2023 Cumartesi 08:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsrail’in abluka altındaki Gazze’ye saldırılarını artırmasının ardından bir grup yurttaş, İstanbul'daki İsrail Başkonsolosluğu önünde bir araya gelerek saldırıları protesto etti. Grup ayrıca, "Ey Erdoğan, buna izin verme" çağrısıyla hükümeti, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara müdahale etmeye çağırdı.

Geri Dönüşüm İşçileri Derneği üyeleri de İsrail saldırılarını protesto etti. İsrail Başkonsolosluğu önüne kağıt topladıkları arabalarıyla gelen geri dönüşüm işçileri, "Geri dönüşüm işçileri bu savaşın tarafıdır. Filistin halkının çektiği acıları bizden daha iyi kim anlayabilir? Elektirik suyu olmayan depolarda yaşayanlardan daha iyi Gazze’yi kim anlayabilir? Hayatta kalabilmek için yerini yurdunu terketmek zorunda kalmanın acısını bizden daha iyi kim anlayabilir? Enkaz olmuş bir şehirde yeni bir hayat kurmaya çalışan Gazze halkını çöplerden hayatta kalmaya çalışan geri dönüşüm işçilerinden daha iyi kim anlayabilir" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası