Ege Postası
Geri

İstanbul'daki terör saldırısında flaş gelişme

İstanbul'daki terör saldırısında dört gözaltı
İstanbul'daki terör saldırısında flaş gelişme
Haberler / Güncel
7 Haziran 2016 Salı 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, olayla ilgili soruşturma çerçevesinde, 4 kişiyi gözaltına aldı.

Şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesindeki yerleşkesine götürüldü.

Vezneciler'de meydana gelen terör saldırısına ilişkin başlatılan soruşturmada bazı bilgilere ulaşıldığı ve bu bilgilerin ışığında soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi. 

KİRALIK OTOMOBİL, UZAKTAN KUMANDA...

Edinilen bilgiye göre terörist saldırıda kullanılan otomobilin kiralık olduğu tespit edildi. Söz konusu işlemleri gerçekleştirdikleri belirlenen 4 kişi gözaltına alındı. Öte yandan otomobile yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı belirlendi.. 

KAMERALAR İNCELENİYOR

Savcılık bölgedeki güvenlik kameralarının tamamının incelemeye alınması talimatını verdi.  Söz konusu görüntülerde saldırıyı gerçekleştiren ve rol alanların belirlenmesine yardımcı olacak izler aranıyor.   

MOTORDAN BAŞKA Bİ ŞEY KALMAMIŞ

Olay yeri incelemesinin büyük bölümü tamamlandı. Saldırıda kullanılan otomobilden geriye sadece motor kısmından bir parçanın kaldığı anlaşıldı. Saldırıyı gerçekleştiren örgütle ilgili bir tespitin ise henüz yapılmadığı ifade ediliyor. 

7 SAVCI OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Patlamanın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ve Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcı Vekili İrfan Fidan'ın da aralarında bulunduğu toplam 7 savcı olay yerinde yaklaşık 5 saat incelemelerde bulundu. 

ZIRHLI ARAÇ EŞLİĞİNDE GÖTÜRÜLDÜ

Vezneciler'deki bombalı saldırının ardından enkaz kaldırma çalışmaları başladı. Hasar gören araçlar çekiciler tarafından götürüldü.
6 polisin şehit düştüğü çevik kuvvet midibüsü bir kamyona yüklendi. Üzeri branda ile örtülen midibüs emniyet otoparkına götürüldü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası