Ege Postası
Geri

İstanbul'dan Siirt'e kitap desteği

İstanbul’da faaliyet gösteren Zeka ve Strateji Derneği (ZEST), Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne kitap desteğinde bulundu. Dernek Başkanı Av. Veysel Danış, ilk yayınları olan “Sükuttan Değerli Sözler” adlı kitabı, halk ve...
İstanbul'dan Siirt'e kitap desteği
Haberler / Güncel
15 Nisan 2013 Pazartesi 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul’da faaliyet gösteren Zeka ve Strateji Derneği (ZEST), Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne kitap desteğinde bulundu. Dernek Başkanı Av. Veysel Danış, ilk yayınları olan “Sükuttan Değerli Sözler” adlı kitabı, halk ve ilçe kütüphanelerine dağıtılmak üzere İl Müdürü Remzi Uslu’ya verdi.

Danış, yaptığı açıklamada, “İnsanlığın bilgi ve kültür mirasına katkıda bulunmak üzere bir grup gönüllüyle birlikte kurduğumuz derneğin ilk yayınını teslim ediyoruz. Daha sonra da talep edecekleri sayıda kitabı göndereceğiz. İstiyoruz ki herkes, uzun yılların emeği bir derleme olan bu kitaptan bir şeyler alabilsin.” dedi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Uslu da kitap desteğinden dolayı Danış’a teşekkür etti.

Bu arada dernek, geçen hafta içinde de valiliğin yürüttüğü "Siirt Okuyor" kampanyasına destek amacıyla bin 100 tane kitabı Vali Ahmet Aydın’a teslim etmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası