Ege Postası
Geri

İşte CHP'nin 15 Temmuz programı

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde CHP İzmir İl Başkanlığı'nın gerçekleştireceği programın detayları belli oldu. Demokrasi nöbetine katılacaklar mı'
İşte CHP'nin 15 Temmuz programı
Haberler / Yerel Politika
14 Temmuz 2017 Cuma 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı hain darbe girişiminde Türk halkının kahramanca verdiği mücadelenin birinci yılında Türkiye genelinde anma programları düzenlenecek.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde CHP İzmir İl Başkanlığı'nın gerçekleştireceği programın detayları belli oldu.

ÇELENK KONACAK

CHP İzmir İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıkları Genel Merkez'in de talimatları doğrultusunda Cumartesi günü ilçe meydanlarında çelenk koyacak. İl başkanlığı da 15 Temmuz şehitleri ve gazilerin anısına saat 11:00'da Cumhuriyet Meydanı'na çelenk bırakacak.

Çelenk tek tip olacak. Kırmızı beyaz renkte olacak çelengin üzerinde siyah bant yer alacak ve bantta "249 şehidimizin ve gazilerimizin anısına" yazacak. 

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

CHP'liler gün içinde ilçelerde şehit ailelerine de ziyaretler yapacak. 

NÖBETE KATILMAYACAKLAR

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nın tam kadro yer alacağı Konak Meydanı'nda Valilik koordinasyonunda gerçekleşecek demokrasi nöbetine ise CHP İzmir İl Başkanlığı katılmayacak.

İl Başkanı Asuman Ali Güven yaptığı açıklamada;

"Bütün ilçe örgütlerimiz ve il başkanlığımız, şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına çelenk koyacak. Şehitlerimizi anacağız. Ayrıca gün içinde şehit ailelerimizi ziyaret programımız var. Darbe girişimini lanetliyoruz. Valiliğin düzenlediği gün içindeki etkinliklere katılacağız. Ancak demorkasi nöbetine  katılmayacağız. Siyasi içerikli olduğu nedeniyle katılmayı düşünmüyoruz. Siyasi parti etkinliği gibi olacak. Bunu yanlış buluyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası