Ege Postası
Geri

İşte Göztepe'nin yeni stadında son durum

UEFA standartlarında, 20 bin 35 kişi kapasiteli Göztepe Stadı'nda çalışmalar sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor
İşte Göztepe'nin yeni stadında son durum
Haberler / Spor
19 Şubat 2018 Pazartesi 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Gürsel Aksel Tesisleri'nin arazisine inşa edilen UEFA standartlarında 20 bin 35 kişi kapasiteli Göztepe Stadı'nda çalışmalar sorunsuz ve hızlı bir şekilde sürüyor.

Rönesans Holding’e bağlı REC Uluslararası İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ’nin 218 milyon 900 bin TL karşılığında kazandığı ihale sonucunda Göztepe Stadı'nda çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi adını alacak stadın 700 gün içinde bitirilmesi ön görülüyordu. Fakat üstlenici firma yeni stadı 550 günde teslim edeceğini beyan etmişti. 

Göztepe'nin yeni stadının temeli, Başbakan Binali Yıldırım tarafından geçen yıl İzmir'in Kurtuluş Günü olan 9 Eylül'de atılmıştı. 

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, İzmir kamuoyunun ve Göztepe camiasının heyecanla beklediği stadyum inşaatını ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu. 

Göztepe’nin yeni stadının Şubat 2019 tarihinde resmen hizmete girmesi planlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası