Ege Postası
Geri

İşte Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesini delen 9 isim

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi seçiminde sürpriz sonuçlar çıktı.
İşte Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesini delen 9 isim
Haberler / Politika
27 Temmuz 2020 Pazartesi 02:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Hedef İktidar” sloganıyla Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi üyelerinin seçimi için yapılan oylamada tüm sandıklarda oy sayım işlemi tamamlandı. 

KILIÇDAROĞLU'NUN 80 KİŞİLİK LİSTESİNİ 9 İSİM DELDİ

Altıncı kez CHP Genel Başkanı seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, toplamda 222 kişinin aday olduğu Parti Meclisi için delegenin önüne 80 kişilik bir anahtar liste koymuştu.

Seçimler sonucunda, Kılıçdaroğlu'nun bu 80 kişilik listesinde olmayan isimler de delegeden yüksek oy alarak Parti Meclisi'ne girmeyi başardılar.

Anahtar Listeyi delip PM'ye giren isimler, Gürsel Erol, Gaye Usluer, Gökhan Günaydın, Eren Erdem, Müslim Sarı, Aylin Nazlıaka, Erbil Aydınlık, Ahmet Hakan Uyanık ve Sema Dinçer oldu.

Mehmet TümHakkı Akalın ve Mehmet Ali Çelebi de Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer almayıp ilk 52'ye girmeyi başardılar ancak bu üç isim cinsiyet kotasına takıldığı için PM dışında kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası