Ege Postası
Geri

İşte polis ve teröristin karşı karşıya geldiği görüntüler

ABD Konsolosluğu yakınında bir apartmanın boşluğuna gizlenen kadın teröristin çevresi polisler tarafından çevrildi. O polislerden biri teröristle burun buruna geldi ve o anlar kameraya anbean kaydedildi.
İşte polis ve teröristin karşı karşıya geldiği görüntüler
Haberler / Güncel
10 Ağustos 2015 Pazartesi 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Görüntülere göre teröriste belli bir uzaklıktan daha fazla yaklaşmayan polis, bir takım uyarılarda bulundu. Polis bu uyarılara yanıt alamayınca art arda ateş etti. Bu ateş sırasında isabet alan terörist yere düştü. Yaralı terörist bulunduğu yerden bir sedyeye konularak ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Sarıyer’deki ABD Konsolosluğu’na düzenlenen silahlı saldırıda yaralı olarak ele geçirilen kadın teröristin 51 yaşındaki Hatice A. olduğu öğrenildi. Sabah saatlerinde Sarıyer İstinye’de bulunan ABD Konsolosluğu’na düzenlenen silahlı saldırıda 2 teröristten biri yaralanmış, diğeri ise kaçmıştı. Yaralı ele geçirilen kadın teröristin daha önce de cezaevine giren ve uzun yıllar cezaevinde kalan 51 yaşındaki Hatice A. olduğu öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası