Ege Postası
Geri

İstediği ilaç yazılınca intihardan vazgeçti

İZMİR'de, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde istediği ilacın yazılmamasına sinirlenen O.Ö., binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Vücudunu da bıçakla kesip yaralayan O.Ö., ilacın yazılarak reçete olarak kendisine verilmesi üzerine intihardan vazgeçti.
İstediği ilaç yazılınca intihardan vazgeçti
Haberler / İzmir
25 Aralık 2012 Salı 18:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. Psikiyatri Kliniği'ne giden 24 yaşındaki O.Ö., kendisine ilaç yazılmasını istedi. Doktorların muayene etmeden bunu yapamayacaklarını söylemeleri üzerine sinirlenen O.Ö., 4 katlı hastane binasının çatısına çıktı. Burada giysilerini çıkartan O.Ö., bıçakla kendisini yaralayıp, çatıdan atlayacağını söyledi.

Hastane görevlilerinin ikna çabalarının yetersiz kalması üzerine polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiyenin hava yastığı açtığı O.Ö., bu sırada kendisine müdahale etmek isteyenleri de taş atmakla tehdit etti. Yaklaşık bir saat çatıda kalan O.Ö., istediği ilacın reçetede yazılarak kendisine verilmesi üzerine intihar girişiminden vazgeçip aşağıya indi. Polis olayla ilgili soruştuma başlattı. Karakola götürülüp ifadesi alınan O.Ö. daha sonra serbest bırakıldı. (dha)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası