Ege Postası
Geri

İstenmeyen gelin İvana

Ayrılığın gerçek sebebi belli oldu: İvana Sert'in eski nişanlısı Sinan Akıman'ın babası Nazmi Akıman, "TV figürü biriyle evlenmen bize uymaz" demiş
İstenmeyen gelin İvana
Haberler / Magazin
19 Kasım 2014 Çarşamba 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçtiğimiz aylarda nişanlanarak, evlilik yolunda önemli adımlar atan İvana Sert-Sinan Akıman çiftinin ayrılıklarının gerçek nedeni belli oldu. Akıman bu ayrılığın ardından "İvana'ya 'Kılık kıyafetine biraz çekidüzen ver' dedim ama beni dinlemedi. Biz eskikafalı insanlarız, kaldıramıyoruz bunları. Ona göre reyting önemli ama bizde onur ve namus daha önemli" diye konuşmuştu. Ancak ayrılığın esas nedeninin kılık-kıyafet olmadığı, Akıman Ailesi'nin bu birlikteliğe karşı olduğu ortaya çıktı. Sinan Akıman'ın daha önce Dış İşleri Bakanlığı'nda görev yapmış babası Nazmi Akıman; oğlunun İvana Sert ile evlenmesine şiddetle karşı çıkmış. 
 
'KONUMUMUZA TERS' 
 
Sevgiliyken bu ilişkinin eninde sonunda biteceğini düşünerek ses çıkarmayan baba Akıman, çiftin nişanlanmasıyla birlikte ilişkilerine müdahale etmiş. İvana Sert'i gelinleri olarak istemediklerini belirterek oğluna "Biz önemli bir aileyiz. TV figürü bu hanımefendi ile evlenmen Bizim Aile yapımıza ve konumumuza uymaz" demiş. (Milliyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası