Ege Postası
Geri

İstifası alınan Gülcan helallik istedi

AK Parti'de Genel Merkez'in talimatıyla Bergama ve Karabağlar ilçe başkanlarıyla birlikte istifa eden Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan açıklamada bulundu. Gülcan, teşkilata görev yaptığı sürede desteğinden dolayı teşekkür etti.
İstifası alınan Gülcan helallik istedi
Haberler / Yerel Politika
1 Eylül 2016 Perşembe 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti'de Genel Merkez'in talimatıyla istifası alınan Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan parti kamuoyuna açıklamada bulundu.

Gülcan şu ifadeleri kullandı;

" "Ak Parti İzmir İl Başkan'ı sayın Bülent Delican'ın tarafımı telefonla araması ile Ak Parti genel merkezin Takdiri ve Genel Başkan'ımız Sayın Binali Yıldırım'ın onayı ile Ak Parti Bayraklı İlçe Yönetimi olarak istifamızın istendiğini öğrendim. Biz davamızın ve partimizin her koşulda emir ve hizmetindeyiz. Nasıl ki Cumhurbaşkanı'mızın ve Başbakan'ımızın emirleri  ile 15 temmuzda sokaklara döküldüysek aynı minvalde emirleri Canımız başımız üstünedir. Bugüne kadar ilçe Başkanı olarak nasıl canla başla görev yaptıysak bugünden sonra aynı şekilde üye olarak canla başla görev yapmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Sadece görev sürecimizde bilerek veya bilmeyerek gönlünü kırdıklarımız olduysa onlardan helallik istiyoruz. Tüm dava arkadaşlarımıza ve gönüldaşlarımıza da varsa haklarımızı helal ediyoruz. Görevimiz sürecinde birlikte omuz omuza mücadele ettiğimiz Ak Parti Bayraklılı gönüldaşlarımız başta olmak üzere, milletvekillerimize, teşkilat mensuplarımıza, bu kutlu davada katkı koyan herkese en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz. Emrinde çalışmaktan onur duyduğum Sayın Cumhurbaşkanı'mıza Sayın Başbakan'ımız Genel Başbakan'ımıza ve genel Başkan yardımcılarımıza teşekkür ederken, ömür boyu bu davanın bir neferi olara her zaman emirlerinde hizmet etmeye devam edeceğimi arz ederim "

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası