Ege Postası
Geri

İstifası istenecek yeni belediye başkanları

AK Parti'de değişim rüzgarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'metal yorgunluğunu kabul edemeyiz' sözleriyle başlamıştı. Beş büyükşehir belediye başkanlarının istifası istenmiş ve bu başkanlar art arda istifa etmişlerdi. Şimdi ise Ankara kulislerinde konuşulan yeni bir iddia var: 7 ilde daha belediye başkanlarının istifası istenecek.
İstifası istenecek yeni belediye başkanları
Haberler / Politika
1 Kasım 2017 Çarşamba 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstifaları istenen başkanlar Kadir Topbaş, Melih Gökçek, Ahmet Edip Uğur, Recep Altepe, Faruk Akdoğan art arda görevlerini bırakmışlardı. Ama kulislerde AK Parti'deki değişim rüzgarının bununla kalmayacağı konuşuluyor. Biraz ara verilse de Kasım ayından sonra istifasının istenileceği 7 başkanın daha olduğu iddia edildi.

Kanal D muhabiri Seçil Özer, Ankara kulislerinde konuşulan bu iddiaları araştırdı. Özer kulislerde, 'Gaziantep, Antalya, Trabzon, Ordu, Uşak, Nevşehir, Afyonkarahisar Büyükşehir Belediye Başkanları'nın istifalarının isteneceği iddialarının olduğunu aktardı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel daha önce hakkında çıkan bu iddialarla ilgili konuşmuş, 'Cumhurbaşkanımızın iması bile istifa etmem için yeterli' demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası