Ege Postası
Geri

İstiklal'deki terör saldırısı soruşturmasında 6 gözaltı daha

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen bombalı saldırıyla ilgili 5'i Bulgaristan'da olmak üzere 6 şüphelinin daha gözaltına alındığını açıkladı. Teröristlerin sınırı geçmesine yardım ettikleri tespit edilen ve bu sabah yakalandıkları açıklanan 2 kişi ile birlikte yeni gözaltı sayısı 8'e çıktı.
İstiklal'deki terör saldırısı soruşturmasında 6 gözaltı daha
Haberler / Güncel
19 Kasım 2022 Cumartesi 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen ve 6 kişinin ölümü, 81 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırı ile ilgili çok yönlü araştırma sürüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan açıklamaya göre; Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalarda, saldırıyı gerçekleştirenlere yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen T.A., S.G., M.E.Y., M.E.A, H.A., H.A., S.C. ve "H.A/K" kod adlı H.A. isimli toplam 8 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerden 1'i adli makamlara sevk edilirken, Suriye Azez’de yakalandığı açıklanan 'Hüsam' kod adlı teröristin de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildiği bildirildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası