Ege Postası
Geri

İtalya basını: Mancini Conte'ye şaka yaptı

İtalya 1. Ligi Serie A'da üçüncü sıradaki Juventus'un dün geceki Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray ile 2-2 berabere kalması İtalyan basınında Juventuslu teknik adam Antonio Conte'nin eleştirilmesine sebep oldu. Birçok gazetenin manşetinde...
İtalya basını: Mancini Conte'ye şaka yaptı
Haberler / Spor
3 Ekim 2013 Perşembe 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İtalya 1. Ligi Serie A'da üçüncü sıradaki Juventus'un dün geceki Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray ile 2-2 berabere kalması İtalyan basınında Juventuslu teknik adam Antonio Conte'nin eleştirilmesine sebep oldu. Birçok gazetenin manşetinde Galatasaray'ın Juventus'u durdurduğu yönünde manşet atılırken bazı gazetelerde Mancini'nin Conte'ye şaka yaptığı ifadeleri yer aldı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında İtalya'nın güçlü takımlarından Juventus ile karşılaşan Galatasaray ve yeni teknik direktörü Mancini, İtalyan basınından övgü aldı. Dün geceki maçla ilgili atılan birçok manşette Galatasaray'ın Juventus'u durdurduğuna değinilirken bazı gazetelerde Mancini'nin Conte'ye şaka yaptığı ifadelerine yer verildi.

La Stampa gazetesi, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini'nin, Juventus'u durdurduğunu ve penaltı olmasa mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu manşetine taşıdı. La Repubblica gazetesiyse haberi manşetine "Juventus - Galatasaray 2 - 2; Mancini, Conte'ye şaka yaptı" şeklinde taşıdı.

Haberin altında da penaltı yaptıran ve ikinci golü atan Quagliarella'nın Galatasaray'ın 2. golünden sonra başını iki eli arasına almış durumda Galatasaraylı futbolcuların gol sevincini izlerken moral çöküntüsü yaşanan fotoğrafı yayınladı.

La Gazzetta dello Sport, Juventus'un Avrupa'da işinin zor olduğunu ve bir önceki Kopenhag maçındaki gibi yeniden berabere kalmayı "hafıza kaybı" olarak yorumladı. Haberde Juventus teknik direktörü Conte'nin takım dizilişine yönelik eleştirilere yer verilirken defansın hatası dolayısıyla yenilen golle beraberliğe razı olduklarını kaydetti.

Il Messaggero gazetesinin manşetindeyse "Juventus'tan bir beraberlik daha: Galatasaray ile 2-2" yer alırken alt manşette de "Mancini, Conte'ye çelme taktı" ifadelerine yer verildi. Corriere dello Sport gazetesinde Vidal ve Quagliarella'nın gollerinin galibiyete yetmediği ve Galatasaray'ın Juventus'u durdurduğuna değinildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası