Ege Postası
Geri

“İyi kalpli olmaktan korkmayın”

Kültürel etkinliklerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, ünlü Yazar Müge İplikçi ile Karşıyakalıları buluşturdu. Çocuklara Mutlu Öyküler isimli söyleşi dizisinin ilkinde, son kitabı Kömür Karası Çocuk’un serüvenini anlatan İplikçi, salonu dolduran minik okurlarının da beğenisini kazandı.
“İyi kalpli olmaktan korkmayın”
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Eylül 2014 Salı 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ağdaş edebiyatın usta kalemlerinden Müge İplikçi, Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan Çocuklara Mutlu Öyküler isimli söyleşi etkinliğinde minik okurlarıyla bir araya geldi. Son kitabı Kömür Karası Çocuk’un çıkış hikayesini anlatan ünlü Yazar İplikçi, yaşlı dünyanın, iyi kalpli insanlar ile güzelleşeceğini belirtti ve “iyi kalpli olmaktan korkmayın” mesajı verdi.
 
İPLİKÇİ BEĞENİ TOPLADI
“Kömür Karası Çocuk” adlı kitabında geçen öyküyü anlatan yazar İplikçi, çocuklarla da bol bol sohbet etti. Yoğun ilgi gören etkinlikte dünyayı sevgi ve saygının kurtaracağını belirten İplikçi “Sevgi; din, ten farkı gözetmez. Birbirinizi seviniz, saygı gösteriniz. İnsan olmanın özelliği sevgi ve kardeşliktir. Hayatınıza mutluluk katacak uğraşılar edinin. Müziğin evrensel değer olduğunu biliniz ve mutlaka müzikle uğraşınız” dedi. Çocukların sorularını da dinleyen Müge İplikçi kitabının kahramanlarından da örnekler verdi.
 
ÜCRETSİZ KİTAP VE ÖYKÜLER SÜRECEK
İlk etkinlikte Müge İplikçi’nin “Kömür Karası Çocuk“ adlı kitabı katılımcı çocuklara ücretsiz dağıtıldı. 24 Ekim 2014 tarihinde 80. Yıl Cumhuriyet Kütüphanesi’nde gerçekleşecek ikinci etkinliğe ise yazar Tülin Kozikoğlu katılacak. Karşıyaka Belediyesi her ay bir yazarı farklı bir kütüphanede çocuklarla buluşturup onlara mutlu öyküler anlatacak.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası