Ege Postası
Geri

İzelman A.Ş'nin Dijital Medya Koordinasyonu Eren Mısırlı'ya emanet edildi

Dijital medya sektörünün tanınan isimlerinden Eren Mısırlı, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İzelman A.Ş'nin Dijital Medya Koordinasyonu görevine getirildi. Eren Mısırlı, sektörde edindiği deneyim ve yenilikçi bakış açısıyla İzelman A.Ş'nin dijital medya stratejilerinin şekillenmesine öncülük edecek.
İzelman A.Ş'nin Dijital Medya Koordinasyonu Eren Mısırlı'ya emanet edildi
Haberler / İzmir
20 Ağustos 2023 Pazar 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eren Mısırlı, dijital pazarlama, basın ve sosyal medya alanlarındaki tecrübesiyle öne çıkıyor. Yaptığı açıklamada, İzelman A.Ş'nin İzmir'in dijital dünyadaki varlığını güçlendirmek, yenilikçi projelerle belediyenin hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak ve etkileşimi artırmak için çalışacaklarını belirtti.

Sektördeki öncü isimlerden alınan yorumlara göre Eren Mısırlı'nın tecrübesi ve kreatif vizyonunun, İzelman A.Ş'nin dijital medya stratejilerini yeni bir seviyeye taşıyacağına inanıldığı ifade edildi. Bu yeni görevlendirme ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzelman A.Ş, dijital alanda daha etkili iletişim sağlama yolunda önemli adımlar atmayı hedefliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası