Ege Postası
Geri

İzmir 9 Eylül kutlamalarına hazır

İzmir, 9 Eylül Pazar günü kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümünü kutlayacak. Kutlamaların provası yapıldı.
İzmir 9 Eylül kutlamalarına hazır
Haberler / İzmir
6 Eylül 2018 Perşembe 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu olan 9 Eylül 1922 tarihinin 96'ncı yıl dönümü bu yıl da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerle kutlanacak.  Saat 10.00'da, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayacak törenden önce bugün prova yapıldı. Kültür Modern Brass Ensemble Orkestrası, Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, İzmir Devlet Opera Balesi Çocuk Korosu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Dans ve Ritim Topluluğu alandaki yerlerini aldı.

Provalar nedeniyle meydanın etrafı polis tarafından güvenlik çemberi ile çevrildi, alana girenlere de üst araması yapıldı. Atatürk Anıtı'nda yapılacak çelenk sunma töreninin de provaları, törende görevli askerler tarafından gerçekleştirildi. Dans ve konserlerde kullanılacak ses sistemi, gruplar arasında koordinasyonun sağlanması için yer düzeni planlaması gibi ayrıntılar özenle oluşturuldu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası