Ege Postası
Geri

İzmir AK ellere kavuşacak, AK iller arasında yerini alacak

AK Parti İzmir İl Başkanlığı birim toplantılarına hız verdi.
İzmir AK ellere kavuşacak, AK iller arasında yerini alacak
Haberler / Yerel Politika
3 Şubat 2013 Pazar 05:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-  Önceki gün parti binasında ilçelerin Teşkilat Başkanları ve Seçim İşleri Başkanları ile toplantı yapan İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Teşkilat Başkanları ve Seçim İşleri Başkanları ortaklaşa çalışmalar yapmalı.
Seçim sürecine doğru hızla ilerliyoruz, İzmir’de hedefe ulaşmak için daha çok çalışmamız, daha fazla gayret göstermemiz lazım. Çalışmalarınızı beğeniyorum, tempoyu arttırarak devam edin.” mesajını verdi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı M.Atilla Kaya, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Refik Uzun, ilçelerin Teşkilat ve Seçim İşleri Başkanları ile kadın ve gençlik kolları temsilcileri katıldı. 30 ilçenin temsilcilerinin tam kadro hazır bulunduğu toplantıda teşkilatların AK Parti’nin en önemli unsuru olduğunu belirten Akay, “AK Parti’nin en önemli unsuru teşkilatlarıdır. Teşkilatlar, yüzde 50 ile iktidara gelen, her seçim oyunu arttıran, Türkiye’nin her yerinde var olan partimizin bel kemiğidir. AK Parti olarak teşkilatlarımıza büyük önem veriyoruz. Biz İzmir’de başarıya ulaşmak için aşkla çalışıyoruz. İzmir’e hizmet etme aşkımız var, hizmet imkanı bulabilmek için de aşkla çalışmaya ihtiyacımız var. İnşallah İzmir’e aşkımızı, sevgimizi, enerjimizi vererek hizmet edeceğimiz günler gelecek.” dedi.


 Teşkilatın özlemi sona erecek
 Teşkilatların insanların sosyal, kültürel ve siyasi alanlarda organize olmasını sağladığını belirten AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı M.Atilla Kaya, “İnsan hayatının her safhasında teşkilat vardır, teşkilatçılık vardır. En küçük bir aile yönetiminden ülke yönetimine kadar yönetim kuramının olduğu her yerde teşkilat yapılanması söz konusudur. İyi bir teşkilatçı hayatın her alanında başarılı olur. Siyasette hiçbir şey tesadüfî değildir. İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır. Başarılı olmak, hep birlikte, planlı ve disiplinli bir çalışma ile mümkündür. Biz planlı ve disiplinli bir şekilde, sevgiyi temel alarak, her şeyden önce yaptığımız işi severek çalışacağız. İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediyesinin tamamını AK Partili yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bunun için hepimize büyük görev düşüyor. Bu kent kötü yönetilirken, hizmet siyaseti yerine istismar siyaseti yapılırken elimiz kolumuz bağlı oturamayız, bunun mesuliyeti var. Çalışacağız ve kazanacağız. Hiçbir mazeretin arkasına sığınamayız. AK Parti’de mazeret yoktur. İzmir’de başarıya susamış bir teşkilat var. Bu teşkilatın özlemi bu seçimde sona erecek. İzmir AK ellere kavuşacak ve AK iller arasında yerini alacak.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası