Ege Postası
Geri

İzmir Adliyesi'ne engelsiz kapılar

İzmir Adliyesi'nde hakim, savcı, duruşma salonu ve kalem odalarının kapıları, tekerlekli sandalye ile içeri girilememesi nedeniyle 10 santim genişleriyle değiştirilmeye başlandı.
İzmir Adliyesi'ne engelsiz kapılar
Haberler / İzmir
9 Kasım 2016 Çarşamba 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı ilçesindeki, 2004 yılından bu yana hizmet veren İzmir Adliyesi'nde, tekerlekli sandalyeler ile gelen engellileren odalara girememesi nedeniyle, mevcut kapılar 10 santim daha geniş olan yeni kapılarla değiştiriliyor. Dokuz bloktan oluşan adliye sarayında, hakim, savcı, duruşma salonu ve kalem odalarının bin kapısının yenilenmesi için ihale yapıldı. İhaleyi İstanbul'dan bir firma kazandı.

Tanesi bin liradan toplam 1 milyon liraya mal olduğu belirtilen kapılar geçen cuma günü firma tarafından kamyonlarla adliyeye getirildi. Firma çalışanları hafta sonları eski kapıları çıkartıp, yenilerini takmaya başladı. Bu arada İzmir Adliye C kapısı girişine iki engelli asansörü yapılacağı belirtildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası